op vakantie - Reisverslag uit Lima, Peru van Winnie Wal - WaarBenJij.nu op vakantie - Reisverslag uit Lima, Peru van Winnie Wal - WaarBenJij.nu

op vakantie

Blijf op de hoogte en volg Winnie

04 Augustus 2005 | Peru, Lima

Hallo allemaal
Alweer een berichtje van mij. Ik ga namelijk naar de zon! Het weer is hier niet zo mooi, door de vervuiling is het altijd grijs (en zijn er geen sterren!!). Maar we gaan nu naar een strand helemaal in het noorden, waar het wel lekker weer is. We gaan met zn achten, allemaal buitenlandse studenten, en 4 of 5 dagen. Hopelijk wordt mn Spaans dan wat beter! Gisteren heb ik de hele dag door Lima gelopen met wat Peruaanse meisjes en mijn rooster geregeld (2 keer om 7 uur sochtends beginnen!) en toen ik thuiskwam was er een feestje in ons huis. Was erg gezellig maar ben om 12 uur al naar bed gegaan want ik heb toch nog een beetje jetlag..
Ik ga nu mijn tas maar even inpakken, jullie horen wel hoe het was en ik hoop dat ik daarna de fotos (ik weet niet waar de hoge komma zit...) op de site kan zetten!
Liefs, Winnie

• 04 Augustus 2005 - 18:21

Greet:

Hallo lieve Win,

Klinkt allemaal goed, leuk om toch even met je te msn-en. Ik ben blij dat je goed en veilig aangekomen bent....nu kan het 'goede leven' beginnen!Geniet van je vakantie in een vakantie.Ik lees wel hoe het is geweest, ben benieuwd!
    Liefs Greta

• 05 Augustus 2005 - 00:14

Annepanne:

Zo, de vaart zit er bij jou alweer helemaal in! In Lima geen zon, maar hoe zit het met de temperatuur? Dat "wcpapier gebruik" is tamelijk gebruikelijk. Hadden we ook altijd en het wende verbazend snel!(bij mij niet - hoor ik je denken, wacht maar af) Vanavond waren R+B hier -eten, filmpje, leuk. Hopelijk geniet je deze dagen, lekker om even te acclimatiseren lijkt mij. Liefssssss

• 05 Augustus 2005 - 07:32

Freija:

Lieve winnie, heel veel plezier op het strand. Zou je nog bruiner kunnen worden?? in ieder geval gezellig met alle nieuwe mensen en goed om je spaans te oefenen, heb je al een spaanse cosmo?
    ben al benieuwd naar je verhalen!
    liefs Freija

• 05 Augustus 2005 - 14:26

Eggie:

Hay Winnie!

Toe maar, nog maar net aangekomen en gelijk alweer op vakantie! Klinkt alweer hartstikke goed, je gaat je daar wel weer enorm vermaken hoor ik al!

Eggie

• 05 Augustus 2005 - 20:11

Bas:

Ben je nu al weer op vakantie? Wat heb je ook weer geluk zeg. Nou geniet er maar lekker van lief! Trouwens heb je al lekker eten gehad? Mail eens wat lekkere gerechten. Kan ik alvast even oefenen!!! Tot mailss..Kus Bas

• 06 Augustus 2005 - 09:53

Syl:

Lieve Winnie!!
    Klinkt alsof je het erg naar je zin hebt! En dan al meteen op vakantie...dat heb je weer mooi voor elkaar! Ik ben zelf net terug, langere mail met verslag volgt later! liefs, syl

• 06 Augustus 2005 - 12:45

Freya:

Ha Winnie! Mooi dat je zo goed ontvangen bent! Nu lekker aan het strand liggen, veel plezier he! En het komt nog wel goed met dat Spaans.
    Liefs, Freya

• 07 Augustus 2005 - 11:22

Wendelien:

he winnie!volgens mij vermaak je je al prima daar.ik mis wel je gezelligheid op de profi hoor!(oja je krijgt de groeten van sonja..jaja). heel veel plezier de komende tijd in peru!

• 07 Augustus 2005 - 15:48

Hilde Anna:

Hey lieve Winnie!!
    fijn om te horen dat het goed gaat :) Ik hoop dat je het naar je zin zult hebben op het strand en iedereen een beetje leert kennen! balen van die smog zeg.. doeg!! dikke kus

• 07 Augustus 2005 - 21:05

Gonny:

Heel veel plezier gewenst en sterkte met je Spaans

• 08 Augustus 2005 - 09:52

Stien:

He liefie!

Lekker hoor, gelijk vakantie vieren. Hmmm, niet zoveel zon daar? Moet je hier eens een kijkje komen nemen...regen, regen, regen...good old Holland :s
    Volgende week misschien paar daagjes naar mn ouders op de boot - hopelijk dan beter weer...
    Ik mis je...

liefs