terug in Lima
Blijf op de hoogte en volg Winnie
12 Januari 2006 | Peru, Lima
Het meeste heb ik al verteld, maar ik zal nog even wat foto's erbij zetten!
We zijn dus tot de 8e in Cusco gebleven. 2 januari hebben we paardgereden.Helaas was de organisatie superslecht, werden een uur te laat opgehaald, toen ergens gedumpt waar we weer moesten wachten, de paarden waren slecht opgezadeld, en een jongetje van 10 vertelde een verhaal over een stel stenen, waar hij volgens ons de helft zelf van had verzonnen ("deze stenen zijn een zonnetempel, en vanaf deze steen begroetten de Inka's de voorbijgangers"...) en er was een stel Peruaanse meiden bij dat al ging gillen als het paard zich bewoog. Niet veel actie dus, maar ik vond het toch wel leuk, maar Bas niet zo... Krijg hem geloof ik nooit weer mee ;-)
De dag erna gingen we naar de Sacred Valley, nog veel meer stenen gezien, maar toch een stuk interessanter. En de dag erna zijn we naar Machu Picchu geweest. We hebben ook nog een dag geraft, zal ik ook wat foto's van opzetten. Superleuk!!
Daarna met het vliegtuig terug naar Lima, en eigenlijk meteen weer terug naar Huacachina, de woestijn. Daar nog lekker even van het weer genoten en nog wat bijgekleurd. En de laatste avond genoten van wat Huaca-Fucking-China's... Bas weet nu precies wat er in zit, hij heeft ze zelf staan maken achter de bar ;-)
Was ook erg gezellig, helaas was de nacht/ochtend daarna minder geslaagd... ;-) Weer in de bus terug naar Lima, daar de spullen ingepakt, gegeten en weer naar het vliegveld.. En weer afscheid.. maar ja over 3 weekjes kom ik achter ze aan!
Vandaag heb ik eindelijk het pakketje opgehaald dat de jaarclub me voor mijn verjaardag gestuurd had, echt super!! Ook een cd met muziek zodat ik toch nog een beetje op de hoogte blijf van de muziek in Nederland! En een Starstyle zodat ik er ook niet helemaal clueless beloop straks ;-) En nog veel meer, echt super!
Toen ik thuiskwam lag er ook een hele stapel post nog voor mijn verjaardag, dankjulliewel!!
Heb nog 2 weken in Lima. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen. Het huis is in ieder geval erg leeg, alleen Rodrigo, Qcha, 2 vriendinnen van Rodrigo en ik zijn er nog...
Nou, misschien wel mijn laastste berichtje vanuit Peru...
Tot over 3 weekjes!
13 Januari 2006 - 06:14
Rolf:
ha win, prachtige foto's. Toch leuk Eg weer thuis te hebben. Tot gauw! -
13 Januari 2006 - 09:42
Sarah:
Ja, ons pakket is aangekomen, ik begon me al af te vragen of je hem al gekregen had. Je verhaal klinkt alsof je al helemaal bezig bent met voorbereiden op de terugreis, je bent vast aan het genieten van de laatste dingen, goede zaak! En bijkleuren?? Waar is dat goed voor, wij zijn toch bleekscheten hier :) -
13 Januari 2006 - 11:07
Betsma:
Eg weer thuis,erg prettig,en vanmorgen heeft hij die foto van jou uitgeprint op fotopapier,Staat je erg mooi.En ik vind het mooie kleding.Tot nog effe kiefs -
13 Januari 2006 - 14:53
Greta:
He Win, wat een leuke foto's! Morgenavond hynderavond......waarschijnlijk de laatste die je moet missen. Houd 17 februari alvast vrij in je agenda (bul). Tot heel snel!!
Liefs Greet -
13 Januari 2006 - 15:40
Bas:
Leuke foto's meis! Alleen jammer dat je die foto van mij en die ezel op je site moest zetten. Is Anne nu trouwens tevreden??? Tot snel!!!
Liefs Bas -
13 Januari 2006 - 21:01
Gonny:
Weer bedankt voor de leuke foto`s.Geniet nog maar extra van de laatste weken. Groetjes en alvast goede reizen -
14 Januari 2006 - 16:39
Stien:
He liefie!
Ben nu officieel met aftellen begonnen: nog 17 nachtejes slapen en dan kom je thuis!!! Ikkan niet wachten. We hebben strakshynderavond - ga je nog een keertje missen. Maar 4 februari ben je erbij, toch? Jippie!!!
Dikke zoen,
Stien
Ps: planning week 1 (1-8 febr) mudcake, PUUR, maaltijd met geitenkaas, Boonanza met Bas en Jas en koffie met caramelsiroop. Kortom, hou je agenda maar vrij ;) -
17 Januari 2006 - 13:14
Bas:
Stienalcovic...ik ga geen Boonanza spelen hoor. Je speelt vals! Weet je best ;-) -
17 Januari 2006 - 18:42
Hennerieke:
en de rest van de hynders dan?
mogen die de week erna? -
18 Januari 2006 - 12:16
Tsiona:
Hey!
Raar idee he, nu ben je echt weer bijna thuis....Ik zit nu dus lekker in Kaapstad, maar kan ook al weer bijna met aftellen beginnen helaas. Heb echt zin in de hynderavond in februari. eindelijk met z'n allen! Doe iedereen in het huis ff de groeten en geniet nog zoveel mogelijk de komende 2 weken! Dikke kus mij
PS We moeten ook nog maar eens die Huaca fucking china's maken in NL, alhoewel....... -
22 Januari 2006 - 23:21
Anne:
Ach nu vergat ik nog te reageren. Geweldige foto's! Neem nou die cowboy "Basezel" - helemaal super!Daar geniet ik nou van. En die van jou in klederdracht mag er trouwens ook zijn! Tot gauw en liefs -
24 Januari 2006 - 15:25
Marlieke:
Winnie komt weer terug ole ole! Haha, weet dat jij het waarschijnlijk vreselijk vindt, maar wij kijken ernaar uit! Ik heb echt onwijs aan het soggen nu, dus ik ga maar weer bezig! Tot gauw! (k) -
24 Januari 2006 - 15:26
Marlieke:
Haha, dat werkt hier niet: (k) = kus! -
25 Januari 2006 - 08:55
Kip:
Hi Win!
Tja, een laatste berichtje van jou(?), dan moet ik toch m´n ei kwijt, mijt.!(Dat is kipperijmelarijt)
Schitterend, zoals jij de dingen aangaat. Je gaat gewoon ff naar Peru, kort achter Dokkum, alsof de bus je er brengt.Dat bewonder ik totaal in je!
En dan je verhalen, Win, die zal ik missen, en flink ook.
"Maar ja", zei de ouwe l.l, "aan alles komt een eind hèèèè.
Mocht je je toch nog tot een soort epiloog met leuke foto´s geroepen voelen, beheers je vooral NIET, Win, het vind sowieso in Germany altijd aftrek!
Hele goeie afscheidsdagen lieve trut, enjoy your tears en kom gezond weer terug!
Wanneer ga je weer ergens naar toe, heb je al plannen, of zelfs al geboekt?
Tschüs, tschüs van ons ALLEMAAL uit Hamburg!
Kip en Ko