weer thuis - Reisverslag uit Ee, Nederland van Winnie Wal - WaarBenJij.nu weer thuis - Reisverslag uit Ee, Nederland van Winnie Wal - WaarBenJij.nu

weer thuis

Blijf op de hoogte en volg Winnie

20 Februari 2006 | Nederland, Ee

Hallo allemaal,

zoals jullie bijna allemaal al gezien hebben, ben ik alweer 3 weekjes terug in dit koude, regenachtige landje..
Mijn laatste week in Peru heb ik doorgebracht in de jungle. Dat was echt super! Ik heb daar dolfijnen, slangen, apen, toekans, heel veel muggen en piranhas gezien, zelfs een piranha gevangen en als Jane in de lianen geslingerd!

Daarna ben ik nog 5 dagen in New York geweest, dat was ook erg leuk! Rodrigo, uit mijn huis, had geregeld dat ik bij zijn ex-vriendin kon slapen in New York, dus dat kwam helemaal mooi uit. Zij heeft me ook een paar keer mee op stap genomen, dus ik ben zelfs op stap geweest in Manhattan! Verder heb ik overdag in mijn eentje rondgelopen, en heb natuurlijk de grote bezienswaardigen zoals het Vrijheidsbeeld, Ground Zero, Central Park en nog veel meer gezien. Had eigenlijk op sneeuw gehoopt, maar helaas.. De eerste 2 dagen was het wel ijskoud, nogal wennen voor mij natuurlijk! Daarna was het eigenlijk heerlijk weer en heb zelfs een keer in een t-shirt buiten gezeten!

En nu ben ik dus weer in Nederland.. En behalve het weer is dat toch ook wel weer leuk hoor! Al moet ik af en toe nog wel een beetje wennen en heb ik wel een beetje heimwee!
Het is in ieder geval een fijn idee dat ik nu waarschijnlijk niet meer minstens 1 keer per maand last van mijn maag heb, dat de lucht een stuk schoner is, dat mijn leven in het verkeer een stuk veiliger is, en dat ik mijn fiets weer heb! En natuurlijk alle mensen om me heen heb die ik toch wel een beetje gemist heb...

Vorige week zijn mijn colleges weer begonnen, mijn kamer is weer in de oude staat, en ik ben ook alweer begonnen bij de Hornbach..
Soms lijkt het alsof ik niet weg ben geweest!

Liefs,
Winnie

• 20 Februari 2006 - 10:02

Bas:

Yippie WIn is weer thuis!!!!!!!

• 20 Februari 2006 - 10:49

MOP:

Gelukkig, kan ik eindelijk weer rustig slapen.

• 20 Februari 2006 - 18:23

Annepanne:

Zo is het maar net.
    Eind goed, al goed - tot de volgende reis ;-)

• 20 Februari 2006 - 22:17

Klara De Koe:

Ja Win is weer terug,ik heb je gezien.Graag een tijdje wachten voor jij weer gaat.En bijtijds dan melden,kan ik er weer aan wennen.liefs

• 21 Februari 2006 - 10:21

Tsiona:

Ben blij dat je weer thuis bent! En als je heimwee hebt naar Peru dan kom je maar langs, gaan we lekker herinneringen ophalen!
    X Tsiona

• 21 Februari 2006 - 13:20

Marlieke:

EEN BEETJE gemist? Nou zeg... :P Ik zet gewoon lekker jouw reis voort op marliekevk.waarbenjij.nu en ik ga jullie HEEL ERG missen, lekker puh ;)